Profiler

Du som utövar en idrott och vill ha mer tid till denna kan ansöka till idrottsprofilerna på Thoren Sports Academy. Vi samarbetar med lokala idrottsföreningar och tillsammans med tränare får eleverna utöva sin idrott på skoltid.

Fotboll

Du som lever för fotboll och vill maxa din satsning på gymnasiet gör rätt i att söka till Thoren Sports Academys fotbollsprofil. Tillsammans med andra drivna spelare och en tränare verksam i länslaget får du alla förutsättningar att ta nästa steg i din fotbollskarriär.

Hockey

Du som satsar på en elitkarriär inom hockey kan och borde välja Thoren Sports Academys hockeyprofil. I samarbete med lokala idrottsföreningar får du bästa möjliga förutsättningar för att fortsätta utvecklas till en spelare på elitnivå.

Idrott & hälsa

Den här allmänna profilen passar perfekt för dig som är intresserad av idrott, hälsa och välmående och vill få in mer rörelseglädje i vardagen. Den utgår från ett helhetsperspektiv och du får utöva olika spännande aktiviteter tillsammans med dina klasskamrater.

Padel

På Thoren Sports Academys unika padelprofil får du möjlighet att lira den omåttligt populära sporten på skoltid. Om du är nybörjare eller en van lirare spelar ingen roll, du kan välja profilen oavsett förkunskaper - träningen utgår från dig och din individuella utveckling.

Ridsport

Med en stark vilja och motivation kommer du långt, tillsammans med kompetenta lärare kommer du ännu längre. Du som är intresserad av ridsport kan kombinera ditt intresse med gymnasiestudier på Thoren Sports Academy. Profilen ger dig möjlighet att träna och utvecklas inom sporten på skoltid.

Innebandy

Du som drömmer om en innebandykarriär har en unik möjlighet att göra verklighet av din passion på Thoren Sports Academys innebandyprofil. Här får du alla förutsättningar för att nå den absoluta innebandytoppen och utvecklas till det nästa stora namnet inom sporten.

Vi siktar högre

Ikon checkbox
Två träningspass i veckan på skoltid
Ikon checkbox
Idrottsliga projekt och samarbeten
Ikon checkbox
Fräscha lokaler
Ikon checkbox
Träningskläder